“Drummen met vormen” vragen

Voor welke leeftijd is Drummen met vormen geschikt?
Door de simpele vorm van notatie is Drummen met vormen al geschikt vanaf 5 jaar. Wij raden in dat geval wel een drumstel aan welke geschikt is voor kinderen (kleinere afmetingen).

Is deze methode ook geschikt voor volwassenen?
Tijdens alle tests zagen wij dat veel mensen Drummen met vormen erg fijn vinden. Het is een visueel aantrekkelijke methode geschikt voor alle leeftijden. Daarnaast is deze methode ook heel erg geschikt voor iedereen die moeite heeft met gewoon notenschrift.

Heb ik / Heeft mijn kind nog een drumleraar nodig?
Ondanks dat Drummen met vormen makkelijk te begrijpen is raden wij zeker een drumleraar aan. Veel aspecten zoals houding en techniek vergen de expertise van een leraar. Het is dan ook belangrijk dat alles al vanaf het begin goed wordt aangeleerd. Uiteraard kunnen wij helpen bij het zoeken naar een geschikte leraar bij u in de buurt.

Webshop vragen

Op welke manieren kan ik betalen?
In onze webshop kunt u betalen d.m.v. bankoverschrijving, iDeal, PayPal, Sofortbanking en Bancontact/Mistercash.

Welke verzendmethode gebruiken jullie?
De boeken worden verzonden in een stevige verpakking van karton welke geschikt is voor de brievenbus. Binnen Nederland verzenden wij met PostNL. Naar het buitenland verzenden wij met DHL. De bestelling is te volgen met een Track & Trace code en past gewoon door de brievenbus.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?
De verzendkosten voor Nederland bedragen 4 euro per bestelling. Vanaf 45 euro (3 boeken) is de verzending gratis.

Zijn de prijzen incl. BTW?
Ja, alle prijzen op onze website zijn incl. de geldende BTW. Op de boeken is dit 6% en op alle andere producten is dit 21%.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Na ontvangst van de betaling ontvangt u de bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen. Neem contact met ons op als u uw bestelling na 3 werkdagen nog niet in huis heeft.

Reseller vragen

Is het mogelijk om jullie producten in mijn (muziek)-winkel te verkopen?
Dat is uiteraard mogelijk! Neem (via de contact-pagina) contact met ons op voor meer informatie.

Ik ben een drumleraar en zou graag de boeken voor mijn leerlingen willen aanschaffen.
Voor scholen bieden wij korting bij aanschaf van meerdere boeken. Neem (via de contact-pagina) contact met ons op voor meer informatie.

 

 

Staat uw vraag er niet bij. Neem dan contact met ons op.