Mike AttingerHey!

Mijn naam is Mike Attinger en ik ben de auteur van de drumboeken op deze website. Zelf ben ik uiteraard ook drummer en dat sinds 1997. Dus nu al meer dan 20 jaar. Daarnaast speel ik al sinds 1995 piano en ben ik ook al flink wat jaren actief op gitaar en basgitaar. Zoals je merkt kan ik niet zonder muziek. Ik leer dan ook graag anderen hoe zij muziekinstrumenten kunnen bespelen.

Tijdens het geven van drumles kwam ik erachter dat gewoon notenschrift voor kinderen (maar ook oudere leerlingen) soms erg lastig is. Maar toen het allemaal visueel werd met behulp van vormen en leuke tekeningen ging het allemaal een stuk makkelijker. Drummen met Vormen (en alle aankomende boeken) zijn verkrijgbaar in gedrukte vorm en als digitale download (PDF).

Daarnaast zit ik ook niet stil en ben ondertussen druk bezig met het schrijven van nieuwe boeken. Ook weer met een hoop nieuwe meespeel liedjes en nummers.

Met muzikale groet,

Mike Attinger

PS: Mijn persoonlijke website is www.mikeattinger.nl